Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de feestelijke opening van de expositie EYE-CANDY 18 bij Galerie Anita Ammerlaan¸ Markt 39 in Roosendaal.

Tijdens EYE-CANDY 18 presenteren wij het professionele werk van 15 bijzondere  kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit met wandobjecten en ruimtelijk werk in verschillende technieken en stijlen.

De opening vindt plaats op zondag 18 februari van 13:30 tot 17:00.

LIVE MUZIEK DOOR GITARIST REMKO WILLEMS

Remko is een zeer getalenteerde gitarist. Hij speelt met passie en een fenomenale techniek en beheerst vrijwel alle muziek stijlen , zowel op de akoestische als op de elektrische gitaar: Gipsy/Spaans, Latin, Jazz, Blues, Rock en ook Gipsy Jazz. Behalve muzikant is hij ook  gitaarbouwer en geeft hij les bij zijn eigen muziekschool ‘de Stemming’.

Vinoloog Corné Janssen zal een wijnproeverij verzorgen.

Exposanten EYE-CANDY 18

Wij presenteren het bijzondere werk van de volgende professionele kunstenaars: Inge Coolen, Anne Mannaerts, Mia America, Peter Vial, Anita Ammerlaan en de 10 kunstenaars van het kunstenaars- collectief Diversity: Jetty van Well, Heleen Posthumus​, Chris Overbeeke​, Adri Langbroek, Vincent Geels, Jo Huijsman, Martha​ Hooijschuur, Benjo Hooijschuur​, Jeanne te ​Dorsthorst en André ​te Dorsthorst.

Expositie EYE-CANDY 18 is tot en met zondag 13 mei te bezoeken, wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.
De exacte agenda vindt u op:
http://bit.ly/2ce7HPY  

Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 18 februari in onze galerie,

Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39
Roosendaal

www.anitaammerlaan.com 

Anne Mannaerts

Inge Coolen

Mia America

Peter Vial

Adri Langbroek

André te Dorsthorst

Benjo Hooijschuur

Chris Overbeeke

Heleen Posthumus

Jeanne te Dorsthorst

Jetty van Well

Jo Huijsman

Martha Hooijschuur

Vincent Geels

Anita Ammerlaan

Reageer op dit bericht