Zoals eerder aangegeven zal de feestelijke opening van expositie EYE-CANDY 18 plaatsvinden op zondag 18 februari van 13:30 tot 17:00 met live muziek door professioneel gitaristen Remko Willems en zijn zoon Valentijn Willems, wijnproeverij door vinoloog Corné Janssen en aanwezige exposanten.

Graag geven wij jullie nog een parkeertip, parkeren in de pakeergarages in het centrum van Roosendaal is de goedkoopste optie op zondagen en kost maximaal €2 per dag, op straat parkeren kost €2,10 per uur.

inmiddels is de expositie geheel ingericht en zijn wij heel erg tevreden met het resultaat, een mooie diversiteit aan professionele kunst die beslist de moeite waard is om te komen bekijken bij Galerie Anita Ammerlaan, Markt 39 in Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende 15 kunstenaars zijn tot en met 13 mei te bewonderen: Inge Coolen, Anne Mannaerts, Mia America, Peter Vial, Anita Ammerlaan en de 10 kunstenaars van het kunstenaarscollectief Diversity: Jetty van Well, Heleen Posthumus​, Chris Overbeeke​, Adri Langbroek, Vincent Geels, Jo Huijsman, Martha​ Hooijschuur, Benjo Hooijschuur​, Jeanne te ​Dorsthorst en André ​te Dorsthorst. De expositie biedt weer een mooie diversiteit met wandobjecten en ruimtelijk werk in verschillende stijlen en technieken. De expositie is te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur en loopt tot en met zondag 13 mei.

Hieronder een aantal foto's van de expositie zoals het er nu uitziet in onze galerie.

Graag zien wij jullie op zondag 18 februari in onze galerie om er samen een bijzondere, gezellig en leuke opening van te maken, vriendelijke groet, Anita Ammerlaan en Patrick Roelofs.

Reageer op dit bericht