Op zondag 27 mei van 13:30 tot 17:00 vindt de opening van Eye-Candy 19 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door saxofonist Peter van Ineveld, een wijnproeverij door Corné Janssen en een spectaculaire Sieraden-Catwalk-Show georganiseerd door goudsmid, ontwerper en sieraadkunstenaar Vincent Burger. Tijdens deze expositie is het werk van 12 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende 12 kunstenaars zijn tot en met zondag 19 augustus te bewonderen: Brita Seifert(tekeningen en schilderijen), Louis La Rooy(glaskunst), Maurice La Rooy(glaskunst), Fons Uytdehaag(glaskunst), Marian Timmer(keramiek), Suzana Jovanović (schilderijen), Laus Heezemans(stenen sculpturen en wandobjecten), Theo Schouten(wandobjecten en ruimtelijke werk), Jaap Hoeksma(schilderijen), Janneke Rottier(schilderijen), Vincent Burger(sieraden) en Anita Ammerlaan(schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met glaskunst, keramiek, exclusieve sieraden en wandobjecten van verschillende materialen en in verschillende stijlen. De expositie is te bezoeken van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Om 14:30 zal een spectaculaire sieraden-catwalkshow plaatsvinden waarbij de exclusieve sieraden van Vincent Burger door professionele modellen worden geshowd. Een DJ verzorgt naast de muziek ook een lichtshow. In zijn werkplaats in Purmerend ontwerpt en vervaardigd Vincent unieke sieraden, daarnaast organiseert hij sinds een aantal jaren sieraden-catwalkshows. Hij deed deze shows ook in samenwerking met couture ontwerpers. “Ik maak persoonsgerichte sieraden die nog niet bestaan en als iemand mij vraagt een sieraad te ontwerpen kan diegene rekenen op een uniek exemplaar. Mijn doelgroep zijn de mensen die speciaal ontworpen sieraden waarderen en/of maatwerk wensen, gemaakt door iemand met veel ervaring in dit ambachtelijke smeedwerk”.

Met het bijzondere werk van deze geweldige groep van 12 professionele kunstenaars zijn wij er van overtuigd dat Eye-Candy 19 weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. Tijdens deze expositie zullen wij weer een mooie diversiteit aan kunst van professioneel niveau presenteren in onze 1150m2 grote galerie. Saxofonist Peter van Ineveld zal voor heerlijke en sfeerverhogende muziek zorgen tijdens de opening, geweldig dat hij weer bij ons komt spelen. Wijnliefhebbers kunnen weer terecht bij vinoloog Corné Janssen om een heerlijk wijntje te proeven. Wij kijken ook erg uit naar de sieraden-catwalkshow die georganiseerd zal worden door sieraadkunstenaar Vincent Burger, hij staat garant voor een professionele presentatie van zijn unieke sieraden tijdens deze show.  Iedereen is van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken in onze galerie.

Locatiegegevens:
Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39, Roosendaal

www.anitaammerlaan.com

Graag tot zondag 27 mei, vriendelijke groet, 

Anita Ammerlaan en Patrick Roelofs

Glaskunst - Louis la Rooy


Glaskunst - Fons Uytdehaag


Glaskunst - Maurice la Rooy


Schilderijen - Suzana Jovanović


Tekeningen - Brita Seifert


Wandobjecten en ruimtelijk werk - Theo Schouten


Schilderijen - Jaap Hoeksma


Stenen sculpturen en wandobjecten - Laus Heezemans


Schilderijen - Janneke Rottier


Sculpturen - Marian Timmer


Schilderijen - Anita Ammerlaan

 

Reageer op dit bericht