Tijdens deze leuke en leerzame workshops kan je de materialen uitproberen en een klein werkstuk maken. Er wordt uitleg gegeven over de potloden en pennen door Faber-Castell demonstratrice Nicky Saliha en er worden ideeën aangereikt . Je kan  verder geheel naar eigen inzicht een leuk werkstukje maken.

Workshop 1: Faber-Castell Polychromos kleurpotloden
Een leuke kleurworkshop waarbij je veel leert over alle aspecten van het tekenen en inkleuren met de Polychromos kleurpotloden van Faber-Castell.
Van 10:30 tot 11:30 en van 13:00 tot 14:00.

Workshop 2: Handlettering met Faber-Castell Pitt artist fineliners en Faber-Castell brushpennen.
Je gaat met allerhande pennen van Faber-Castell aan de slag en maakt een leuke kaart met handlettering.
Van 11:30 tot 12:30 en van 14:00 tot 15:00.

De kosten voor één workshop bedraagt slechts €5 en je krijgt bij aankoop vanaf €15 aan Faber-Castell artikelen €7,50 korting! Je kan je natuurlijk ook inschrijven voor beide workshops. De kosten van de workshop(s) dienen wel van tevoren betaald te worden. De kortingsbon ontvang je tijdens de workshops en is alleen op woensdag 30 mei geldig.

Je kan je aanmelden voor deze workshops in onze winkel, galerie of door een mail te sturen. Er zijn maar een beperkt aantal plekken voor deze workshops en VOL=VOL, dus wees er snel bij! Laat ons weten aan welke workshop(s) je wilt deelnemen en op welke tijden.

Art Plaza Roosendaal, Dr Braberstraat 7 in Roosendaal. Onze winkel is open op woensdag, donderdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00.
Galerie Anita Ammerlaan, Markt 39 in Roosendaal, vrijdag t/m zondag open van 12:00 tot 17:00.

Email:  
info@anitaammerlaan.com