Je bent van harte welkom!

Opening met wijnproeverij door vinoloog Corné Janssen en gitaristen Remko Willems en Joshua Smits

Feestelijke opening Eye-Candy 23 bij Galerie Anita Ammerlaan

Op zondag 30 juni van 13:30 tot 17:00 vindt de opening van Eye-Candy 23 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door  de gitaristen Remko Willems en Joshua Smits en een wijnproeverij door Roosendaalse vinoloog Corné Janssen. Tijdens deze expositie is het werk van 10 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende 10 kunstenaars zijn tot en met 22 september te bewonderen: Leonie van den Udenhout(fotografie), Janneke Rottier(schilderijen), Bert Taken(schilderijen), Chris Overbeeke(schilderijen), Linda Blokken(schilderijen), Lia Burger(schilderijen), Jan Koren(schilderijen), Marja Vrijhoef(keramiek), Petra Aertzen(keramiek) en Anita Ammerlaan(schilderijen).  De expositie biedt weer een mooie diversiteit met keramiek, foto’s en schilderijen in verschillende stijlen. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

”Met het werk van de 10 bijzondere exposanten zijn wij er van overtuigd dat deze expositie weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. Tijdens deze expositie zullen wij weer een mooie diversiteit aan kunst van professioneel niveau presenteren in onze 1150m2 grote galerie. Wij zijn erg blij dat gitarist Remko Willems tijdens de opening komt spelen, hij staat op plaats 7 in de Top 10 van Beste Akoestische Gitarist van de Benelux. Deze lijst wordt jaarlijks vastgesteld door vakblad de Gitarist. Remko speelt vaak met Joshua Smits die ook meewerkt aan de nieuwe CD van Remko. Het is ook fijn dat Roosendaalse vinoloog Corné Janssen er bij zal zijn, bezoekers kunnen dan wijn proeven en eventueel advies en uitleg krijgen over de verschillende wijnen. Uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken in onze galerie!”

Locatiegegevens:

Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39, Roosendaal