Wij hopen u te mogen begroeten in onze prachtige en 1150m2 grote galerie in het centrum van Roosendaal.
Wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.

Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39
Roosendaal
 

Tijdens EYE-CANDY 16 presenteren wij het professionele werk van 9 bijzondere  kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen en ruimtelijk werk.

De exposanten zijn: Ghislaine van Tongeren, Marian Timmer, Carmen Milhous, Gerard van Velzen, Juul Kortekaas, Jaap Reedijk, Mark Louisse, Caroline van der Weide en Anita Ammerlaan..

Op zondag 12 november van 13:30 tot 17:00 vindt de feestelijke opening van Eye-Candy 17 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met live muziek door saxofonist Peter van Ineveld. De Roosendaalse wethouder Hans Verbraak zal om 14:15 de opening verrichten. Tijdens deze expositie is het professionele werk van 12 kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende 12 kunstenaars zijn tot en met 4 februari te bewonderen: Frank Vanhooren(België), Jos Rijff, Sonja van Dijk, Leo Gerritsen, Bert Verboon, Wiebrand Bouwkamp, Marian Bax, Mathisse Arendsen, Nel Douma, Marly Freij, Wim Noordam en Anita Ammerlaan. De expositie biedt weer een mooie diversiteit met schilderijen en ruimtelijk werk in verschillende stijlen en technieken.