Wij zijn gesloten op zondag 30 juli i.v.m. de 3e verjaardag van onze tweeling Jimi & Marley.
Van vrijdag 15 september t/m zondag 17 september zijn wij gesloten i.v.m. deelname aan een evenement in Duitsland.

 

Wij hopen u te mogen begroeten in onze prachtige galerie.
Wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.

Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

Galerie Anita Ammerlaan
Markt 39
Roosendaal
 

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de feestelijke opening van de expositie EYE-CANDY 16 bij Galerie Anita Ammerlaan¸ Markt 39 in Roosendaal.

Tijdens EYE-CANDY 16 presenteren wij het professionele werk van 9 bijzondere  kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen en ruimtelijk werk.

De opening vindt plaats op zondag 6 augustus van 13:30 tot 17:00.

Tijdens EYE-CANDY 15 presenteren wij het professionele werk van 8 bijzondere  kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen, houten sculpturen en wandobjecten van ‘muzikanten’ en keramiek.

Kunstwerken van de volgende professionele kunstenaars zijn tijdens expositie Eye-Candy 15 te bewonderen en te koop: Ad Noorlander, Yvonne Jochems, John Striegel, Hans Berkhout, Marie-Josée Boerenkamp, Annelies Deutekom, Janneke Rottier, en Anita Ammerlaan.