Zaterdag 21 december van 13:30 tot ongeveer 15:30(uitloop mogelijk tot 16:00), Art Plaza Roosendaal, Markt 39 in Roosendaal. 

Iedereen kan een prachtig kunstwerk maken met deze Workshop Acrylic Pouring(acryl gieten). Wij zorgen voor de juiste materialen die je nodig hebt, geven goede uitleg over de verschillende technieken en zorgen voor koffie/thee/frisdrank en wat lekkers. In deze workshop leer je onder deskundige begeleiding van kunstenaar Marly Jacobs hoe je kunt gieten met vloeibare acrylverf, additieven en siliconen.
Door het mengen van deze verschillende verven en additieven ontstaat er een mengsel dat spectaculaire effecten veroorzaakt. Acryl gieten werkt ontspannend. Voor een paar uur draait het alleen maar om jouw creatieve gedachten en het schildersdoek. Even al de rest vergeten en genieten van het moment.

In deze creatieve workshops maak je in 2 a 2,5 uur tijd een prachtig kunstwerk op doek.  De workshops zijn geschikt voor iedereen. Je hebt geen teken- of schilderervaring nodig om mee te kunnen doen, iedereen kan zich inschrijven. We werken tijdens deze workshop met goede kwaliteit acrylverf(Galeria van Winsor & Newton), Pouring Medium van Liquitex en Floetrol, een zogenaamde Bunsenbrander en je krijgt een schildersdoek van 40x50 cm van Winsor & Newton om op te werken. Marly zal uitleg geven over 2 verschillende technieken(dirty cup en Dutch pour), de deelnemers mogen dan kiezen welke techniek ze willen gaan gebruiken.

De workshop gaat door wanneer er minimaal 4 deelnemers zich aanmelden en het maximaal aantal deelnemers is 8 personen, zodat iedereen de benodigde aandacht krijgt om te komen tot een bijzonder en fraai kunstwerk. Deze workshop vind plaats op zaterdag 21 december van 13:30 tot ongeveer 15:30(uitloop mogelijk tot 16:00) in de kunstenaarsbenodigdheden-winkel Art Plaza Roosendaal, waar Galerie Anita Ammerlaan(1150m2) ook is gevestigd. Markt 39, in het centrum van Roosendaal.

De prijs van deze super leuke workshop is €49,95. Dit is inclusief alle materialen, koffie/thee, frisdrank en iets lekkers. Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@photocreation.nl of meld je aan in onze winkel(open vrijdag en zondag van 12:00 tot 17:00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00.
Wij sturen u dan een rekening, zodra de betaling binnen is noteren wij u als deelnemer aan de workshop.

De gemaakte schilderijen moeten ongeveer 4 dagen drogen, daarna kunnen de deelnemers de gemaakte werken bij ons ophalen. Als de schilderijen droog zijn kunnen ze door ons voorzien worden van een vernislaag als de deelnemer dat zou willen.  Door het vernis krijgen de kleuren meer diepte en detail. Vernis is bestemt voor duurzame bescherming van acrylschilderijen als een soort lak dat eroverheen gespoten wordt of met een kwast wordt aangebracht.

Mocht het zo zijn dat de workshop op zaterdag 21 december vol is maar je hebt interesse om in de toekomst een keer deze workshop te doen, dan kan je dat aangeven door ons een mail te sturen, dan laten wij jou weten wanneer we deze workshop weer in onze winkel zullen organiseren. Als je met je eigen groepje(minimaal 6 personen) een keer deze workshop wilt volgen dan kan je ons ook mailen en dan kijken we samen op welke datum we dat kunnen regelen.

Vriendelijke groet,

Anita Ammerlaan, Marly Jacobs en Patrick Roelofs