• UITNODIGING FEESTELIJKE OPENING EYE-CANDY 18

  9 januari 2018

  Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de feestelijke opening van de expositie EYE-CANDY 18 bij Galerie Anita Ammerlaan¸ Markt 39 in Roosendaal.

  Tijdens EYE-CANDY 18 presenteren wij het professionele werk van 15 bijzondere  kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit met wandobjecten en ruimtelijk werk in verschillende technieken en stijlen.

  De opening vindt plaats op zondag 18 februari van 13:30 tot 17:00.

  LIVE MUZIEK DOOR GITARIST REMKO WILLEMS

  Remko is een zeer getalenteerde gitarist. Hij speelt met passie en een fenomenale techniek en beheerst vrijwel alle muziek stijlen , zowel op de akoestische als op de elektrische gitaar: Gipsy/Spaans, Latin, Jazz, Blues, Rock en ook Gipsy Jazz. Behalve muzikant is hij ook  gitaarbouwer en geeft hij les bij zijn eigen muziekschool ‘de Stemming’.

  Vinoloog Corné Janssen zal een wijnproeverij verzorgen.

  Exposanten EYE-CANDY 18

  Wij presenteren het bijzondere werk van de volgende professionele kunstenaars: Inge Coolen, Anne Mannaerts, Mia America, Peter Vial, Anita Ammerlaan en de 10 kunstenaars van het kunstenaars- collectief Diversity: Jetty van Well, Heleen Posthumus​, Chris Overbeeke​, Adri Langbroek, Vincent Geels, Jo Huijsman, Martha​ Hooijschuur, Benjo Hooijschuur​, Jeanne te ​Dorsthorst en André ​te Dorsthorst.

  Expositie EYE-CANDY 18 is tot en met zondag 13 mei te bezoeken, wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.
  De exacte agenda vindt u op:
  http://bit.ly/2ce7HPY  

  Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 18 februari in onze galerie,

  Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

  Galerie Anita Ammerlaan
  Markt 39
  Roosendaal

  www.anitaammerlaan.com 

  Anne Mannaerts

  Inge Coolen

  Mia America

  Peter Vial

  Adri Langbroek

  André te Dorsthorst

  Benjo Hooijschuur

  Chris Overbeeke

  Heleen Posthumus

  Jeanne te Dorsthorst

  Jetty van Well

  Jo Huijsman

  Martha Hooijschuur

  Vincent Geels

  Anita Ammerlaan

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 1618 keer bekeken

 • PREVIEW: expositie EYE-CANDY 17

  7 november 2017

  Hieronder volgen een aantal foto's zodat u een beetje een idee krijgt hoe het er nu bij Galerie Anita Ammerlaan uitziet tijdens expositie EYE-CANDY 17.

  Iedereen is van harte welkom van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00, 29 t/m 31 december zijn wij gesloten.
  Deze bijzondere expositie is t/m 4 februeri te bezoeken.

  Galerie Anita Ammerlaan, Markt 39 in Roosendaal.

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 540 keer bekeken

 • UITNODIGING FEESTELIJKE OPENING EYE-CANDY 17

  11 oktober 2017

  Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de feestelijke opening van de expositie EYE-CANDY 17 bij Galerie Anita Ammerlaan¸ Markt 39 in Roosendaal.

  Tijdens EYE-CANDY 17 presenteren wij het professionele werk van 12 bijzondere  kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit met schilderijen en ruimtelijk werk in verschillende technieken en stijlen.

  De opening vindt plaats op zondag 12 november van 13:30 tot 17:00.

  Saxofonist Peter van Ineveld zal voor de muzikale omlijsting zorgen tijdens de opening.
  Zijn passie. Jazz. Tenorsax. Hij fluistert, huilt, zingt, roept. Bevestigt en daagt uit. Hij brengt bewolking. Zon, Regen. Brengt passie, lacht. Warm, vreugdevol, hoopvol. Danst. Is harmonieus. Is bescheiden. Leidt of dwaalt. Past zich aan. Of niet. Ritmisch, lazy en laid-back. Zoals zijn grote helden deden en doen: Stan Getz, John Coltrane, Sonny Rollins, Micheal Brecker, Joshua Redman, Joe Lovano, Branford Marsalis en Chris Potter.

  Youtube: https://youtu.be/KXwbf7Nh1hI

  Wij presenteren het bijzondere werk van de volgende professionele kunstenaars: Wim Noordam, Marly Freij, Nel Douma, Mathisse Arendsen, Marian Bax, Wiebrand Bouwkamp, Bert Verboon, Frank Vanhooren(België), Leo Gerritsen, Sonja van Dijk, Jos Rijff en Anita Ammerlaan.

  Expositie EYE-CANDY 17 is tot en met 4 februari te bezoeken, wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.
  De exacte agenda vindt u op:
  http://bit.ly/2ce7HPY  

  Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 12 november in onze galerie.

  Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

  Galerie Anita Ammerlaan
  Markt 39
  Roosendaal

  www.anitaammerlaan.com 


  BERT VERBOON


  FRANK VANHOOREN(B)


  LEO GERRITSEN

  MARIAN BAX

  MARLY FREIJ

  MATHISSE ARENDSEN

  NEL DOUMA

  WIEBRAND BOUWKAMP

  WIM NOORDAM

  ANITA AMMERLAAN

  SONJA VAN DIJK

  JOS RIJFF

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 769 keer bekeken

 • Art Plaza Roosendaal & Galerie Anita Ammerlaan Nieuwsbrief

  30 augustus 2017

  Nieuwe kunst!
  In Art Plaza Roosendaal zijn al enige tijd enkele nieuwe kunstwerken van de keramiste Agda de Jong te bewonderen, maar ook enkele keramieken werken van Marian Daems zijn nog te zien en te koop (we hebben van haar laatst nog een mooi werk mogen verkopen bij Art Plaza Roosendaal. Inmiddels hebben we ook enkele mooie grote schilderijen van Yvonne Jochems (Mixed Media) in de winkel en zelfs kleine schattige vogeltjes (2D) van Yvonne Jochems vanaf slechts € 12,50 per stuk! Ook hebben we nu 2 werken van Wim Noordam, digitale kunst op dibond of op hout! Natuurlijk is mijn eigen werk ook vertegenwoordigd, daar ontkomt niemand aan…  Assortiment
  Het assortiment kunstenaarsmaterialen is inmiddels al redelijk uitgebreid.

  Art Plaza Roosendaal doet mee aan de Royal Talens ‘Back to School’ folder die tot 15 september duurt. Wij hebben inmiddels een aantal mooie items voor de nieuwe middelbare scholieren maar ook voor de mbo’-ers  en hbo’-ers
  De spiraal schetsboeken (die ook voor andere technieken zijn te gebruiken) in A5 en A4 vanaf 2,95 bijvoorbeeld, doosjes grafietpotloden in 6 hardheden voor maar 3,50 maar ook ’s werelds beste merk (Japans); ‘Sakura Gelly Roll Metallic’. Mooie gelpennen van uitstekende kwaliteit, 3 voor maar 4,75!

  Vanaf 1 september komt de najaarsfolder uit. Kom vast in de winkel een kijkje nemen voor een tip van de sluier…

  Uiteraard kunnen we ook veel artikelen van Royal Talens, Art Creation, Amsterdam, Van Gogh, Rembrandt, Sakura, Bruynzeel bestellen.

  Overigens hebben we sinds kort ook de Galeria tubes, de 120 ml tubes acrylverf van Winsor & Newton in het assortiment. Dit merk is vergelijkbaar met de Amsterdam acrylverf maar heeft wellicht wat kleuren die Amsterdam niet heeft… en andersom. Persoonlijk vind ik Galeria iets dikker. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Beide merken worden graag gebruikt door de betere hobbyist, maar ook door de professionele kunstenaar.

  Workshop Mixed Media
  De eerstvolgende Mixed Media workshop zal plaatsvinden op woensdagmiddag 11 oktober van 13:00 tot 16:00 met een uitloop naar 17:00. Bij deze workshop zult u kennis maken met diverse materialen, technieken, tips en trucs om zoals de workshop het al zegt, verschillende technieken door elkaar te gebruiken. U krijgt uitleg van mijzelf en een demonstratie over diverse materialen die we in de winkel verkopen maar ook het gebruik van andere producten en u kunt er daarna zelf mee aan de slag. Met uitzondering van olieverf vanwege de droogtijd. U gaat in ieder geval met een mooi resultaat mee naar huis. Voor deze workshop kunt u kiezen voor het schilderen van een mixed media koe, paard, biggetje, ander dier, bloem, etc. Kosten € 50,- inclusief materiaal, koffie, thee en koek, locatie Art Plaza Roosendaal, Dr. Brabersstraat 7. Aanmelden kan via info@anitaammerlaan.com

  Aanmeldingen vóór 15 september ontvangen 15 % korting op deze workshop!! U betaalt dan slechts € 42,50 Let op, vol = vol, er is plaats voor maximaal 10 personen.

  Cursus voor 55+
  Met ingang van 11 oktober zal er ook een cursus schilderen starten voor 55+. Deze cursus zal wekelijks plaats vinden op woensdagochtend van 10:00 tot 12:30 in een reeks van 10 lessen. De eerste les zal wel een half uur eerder starten en een half uur eerder eindigen, van 9:30 tot 12:00. Tijdens deze lessen leert u onder andere basistechnieken in compositie, schilderen met acryl op 50 x 65 cm papier, door middel van diverse opdrachten. De ene keer staat het landschap centraal, de volgende keer een stilleven, dan weer een kunstenaar, etc. Locatie: Art Plaza Roosendaal. De winkel is dan wel open, maar er wordt gezorgd voor een scheidingswand en mijn man zal dan ook aanwezig zijn. Kosten: € 175,- voor 10 lessen incl. gebruik van materiaal. Let op. Vol = vol, er is plaats voor maximaal 10 personen. Deze cursus is al bijna vol dus wees er snel bij.

  Eye-candy 16
  Wij presenteren bij Galerie Anita Ammerlaan tijdens Eye-candy 16 het werk van 9 professionele kunstenaars op 1150m2. U bent van harte welkom op de (oude) Markt 39 in Roosendaal. 29 juli t/m 29 oktober 2017.

  Openingstijden Galerie Anita Ammerlaan
  Vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur
  De Galerie is gesloten op:
  zaterdag 2 september
  vrijdag 15  t/m zondag 17 september
  vrijdag 29 september

  Openingstijden Art Plaza Roosendaal
  Dinsdag t/m donderdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
  Wegens feestelijke familieomstandigheden is Art Plaza Roosendaal gesloten op zaterdag 2 en 9 september. Op 9 september kunt u overigens wel terecht in Galerie Anita Ammerlaan.
  In verband met beursdeelname(Duitsland en Italië)  is Art Plaza Roosendaal gesloten van 12 t/m 16 september
  en van 26 september t/m 3 oktober. Overigens kunt u op 30 september en 1 oktober voor enkele kunstenaarsmaterialen en kunst terecht op de (oude) Markt 39.
  Voor vragen, informatie en bestellingen kunt u terecht bij:

  Anita Ammerlaan
  info@anitaammerlaan.com
  06-23604462 (Wanneer Art Plaza Roosendaal in september gesloten is, graag indien mogelijk contact opnemen via email)

  Art Plaza Roosendaal
  Dokter Brabersstraat 7

  Galerie Anita Ammerlaan
  Markt 39,  Roosendaal.

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 514 keer bekeken

 • Sfeervol en goed bezochte opening EYE-CANDY 16

  9 augustus 2017

  Wij kijken terug op een bijzondere en goed bezochte opening van expositie EYE-CANDY 16 in onze galerie afgelopen zondagmiddag.

  Rond de 200 aanwezigen genoten zichtbaar van de geëxposeerde professionele kunst gepresenteerd op 1150m2, live muziek door Remko Willems en Valentijn Willems, aanwezige kunstenaars, de wijnproeverij door Corné Janssen en de opening die door wethouder Hans Verbraak werd verricht.

  Wij en ook de exposanten ontvingen veel goede en bijzondere reacties van de aanwezige kunstliefhebbers. Ook de live muziek, verzorgt door Remko Willems en zijn zoon Valentijn, werd erg goed ontvangen en zorgde voor een bijzondere en ontspannen sfeer.

  Galerie Anita Ammerlaan is van vrijdag tot en met zondag gratis te bezoeken van 12:00 tot 17:00 en Eye-Candy 16 is tot en met 29 oktober gratis te bezoeken. Vrijdag 15 t/m zondag 17 september is de galerie gesloten i.v.m. een evenement in Duitsland waar Anita Ammerlaan aan deelneemt.

  Hieronder nog een aantal foto's genomen tijdens de opening.


  Graag tot ziens in onze galerie in Roosendaal,

  Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 316 keer bekeken

 • Foto impressie expositie EYE-CANDY 16

  29 juli 2017

  Expositie EYE-CANDY 16 is helemaal ingericht en wij zijn super blij met het eindresultaat!
  Het werk van de negen exposanten vormt tezamen een bijzonder en mooi geheel.
  Op zondag 6 augustus van 13:30 tot 17:00 zal de feestelijke opening plaatsvinden met live muziek door Remko Willems en zijn zoon Valentijn en een wijnproeverij door vinoloog Corné Janssen. De opening zal rond 14:15 verricht worden door de Roosendaalse wethouder Hans Verbraak. Iedereen is van harte welkom bij Galerie Anita Ammerlaan, Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

  Omdat beelden natuurlijk meer spreken als woorden, hieronder een foto impressie van de expositie.

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 740 keer bekeken

 • UITNODIGING FEESTELIJKE OPENING EYE-CANDY 16

  24 juni 2017

  Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn op de feestelijke opening van de expositie EYE-CANDY 16 bij Galerie Anita Ammerlaan¸ Markt 39 in Roosendaal.

  Tijdens EYE-CANDY 16 presenteren wij het professionele werk van 9 bijzondere kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen en ruimtelijk werk.

  De opening zal worden verricht door de Roosendaalse wethouder(Cultuur) Hans Verbraak.

  De opening vindt plaats op zondag 6 augustus van 13:30 tot 17:00.

   

  LIVE MUZIEK

  Professioneel gitarist Remko Willems zal samen met zijn zoon Valentijn zorgen voor een passende muzikale omlijsting tijdens de feestelijke opening. Remko is een zeer getalenteerde gitarist. Hij speelt met passie en een fenomenale techniek en beheerst vrijwel alle muziek stijlen , zowel op de akoestische als op de elektrische gitaar: Gipsy/Spaans, Latin, Jazz, Blues, Rock, Singer-Songwriter repertoire en ook Gipsy Jazz. Behalve muzikant is hij ook  gitaarbouwer en geeft hij les bij zijn eigen muziekschool ‘de Stemming’.

   

  Wijnproeverij

  Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen zal tijdens de opening een wijnproeverij verzorgen. Hij is sinds 1998 actief op de wijnmarkt. Hij levert wijnen uit de meeste wijnlanden van de wereld en importeert zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit, wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt! Corné heeft een Pop Up winkel in Roosendaal, Dr. Brabersstraat 13 in het centrum van Roosendaal.

  Exposanten EYE-CANDY 16

  Wij presenteren het bijzondere werk van de volgende professionele kunstenaars:

  Ghislaine van Tongeren, Marian Timmer, Carmen Milhous, Gerard van Velzen, Juul Kortekaas, Jaap Reedijk, Mark Louisse, Caroline van der Weide en Anita Ammerlaan.

  Expositie EYE-CANDY 16 is tot en met 29 oktober te bezoeken, wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.
  Zondag 30 juli zijn wij gesloten i.v.m. de 3e verjaardag van onze tweeling Jimi & Marley en van vrijdag 15 september t/m zondag 17 september zijn wij gesloten i.v.m. deelname aan een evenement in Duitsland.
  De exacte agenda vindt u op: http://bit.ly/2ce7HPY  

  Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 6 augustus in onze galerie.

  Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

  Galerie Anita Ammerlaan
  Markt 39
  Roosendaal
  www.anitaammerlaan.com

  Carmen Milhous

  Jaap Reedijk

  Gerard van Velzen

  Ghislaine van Tongeren

  Juul Kortekaas

  Marian Timmer

  Caroline van der Weide

  Mark Louisse

  Anita Ammerlaan

   

  Lees meer >> | 1 Reactie | Reageer | 1890 keer bekeken

 • Feestelijke opening Art Plaza Roosendaal

  27 mei 2017

  UITNODIGING FEESTELIJKE OPENING ART PLAZA ROOSENDAAL

  Sinds 11 mei is onze winkel aan de Dokter Brabersstraat 7 in Roosendaal geopend. Daar zijn wij ontzettend trots op. Daarom nodigen wij jullie graag uit om op zaterdag 3 juni de opening nog eens met ons te vieren. 

  Art Plaza Roosendaal is een samenwerking tussen Erika Stanley en Anita Ammerlaan, beiden beeldend kunstenaar. Wij bieden unieke kunst, reproducties, wanddecoratie, art gifts, kunstenaarsmaterialen en workshops.

  Op zaterdag 3 juni wordt Art Plaza Roosendaal officieel geopend. Tussen 14.00 en 16.00 uur organiseren we diverse kunstzinnige activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Zo geeft de nieuwe Roosendaalse stadsdichter Eric van Deelen een pakkende voordracht en wordt er een demonstratie zeefdrukken  gegeven door docent en illustrator Monique Proost-Thielen. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich vermaken met een junior-workshop. En uiteraard heffen we graag met jullie het glas op de opening van onze prachtige winkel!

  Volwassenen die na de opening zelf eens aan de slag willen met verf, kwast en spatel kunnen zich inschrijven voor diverse workshops. Tot ons aanbod behoren onder meer zeefdrukken, mixed media en schilderen met als thema's Als Van Gogh, Kleurrijke Koeien en Big Beautiful Women. Informeer gerust naar de data waarop de workshops worden gegeven.

  Hoewel we pas open zijn, is deze week ons assortiment aan kunstenaarsmaterialen al uitgebreid. We weten dat velen daar erg blij mee zijn aangezien wij het enige verkooppunt in Roosendaal zijn voor professionele kunstenaarsbenodigdheden. Je kunt bij ons onder andere terecht voor tubes Talens Amsterdam 120ml acrylverf, 500 ml. potten acrylverf, schildersdoeken, olieverf, aquarelverf, soft pastel, wateroplosbare krijt, reukloze terpentine en nog veel meer. 

  Ook ons assortiment aan originele kunst is uitgebreid. Zo is het prachtige keramiek van Marian Daems te zien en te koop, maar uiteraard ook het originele werk van Erika Stanley en Anita Ammerlaan.  Het aanbod aan reproducties en betaalbare art gifts wordt voortdurend aangevuld en uitgebreid; elke week is er wel iets nieuws te krijgen bij Art Plaza Roosendaal.

  Nog een extra reden om ons de komende weken te bezoeken: tot en met 11 juni geven wij korting op diverse producten en diensten waaronder de kunstenaarsmaterialen, reproducties, art gifts en workshops.

  De Openingstijden Art Plaza Roosendaal: Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00.

  Wij kijken er al naar uit om er samen met jullie een bijzondere opening van te maken!

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 896 keer bekeken

 • Onze nieuwe winkel Art Plaza Roosendaal is open!

  17 mei 2017

  Vanaf 12 mei zijn aan de Dokter Brabersstraat 7 de deuren geopend van Art Plaza Roosendaal. De ruime winkel is een ontdekkingsplaats voor wie op zoek is naar originele kunst, art gifts, kunstenaarsbenodigdheden en workshops voor volwassenen en kinderen. De winkel is van dinsdag t/m zaterdag open van 10:00 tot 17:00.

  Voor Art Plaza Roosendaal hebben ik en kunstenaar Erika Stanley de handen ineen geslagen. Wij willen Art Plaza Roosendaal tot het middelpunt van beeldende kunst maken voor het winkelend publiek. Ammerlaan: “Het maakt niet uit of je op zoek bent naar kleine of grote kunst en over welk budget je beschikt. Wij bieden voor iedereen iets, al vanaf een paar euro heb je iets heel moois in handen. Het gaat daarbij om zowel unieke werken als reproducties van Erika en mij, maar ook van andere kunstenaars. Bovendien bieden we een assortiment professionele verf (Talens Amsterdam) en toebehoren, dat nergens anders in Roosendaal verkrijgbaar is.”

  Art Plaza Roosendaal mikt nadrukkelijk niet alleen op kunstliefhebbers, zegt  Stanley: “Mensen die helemaal niets van kunst weten, maar op zoek zijn naar originele decoratie of een speciaal cadeautje zijn bij ons aan het goede adres. En natuurlijk kun je hier ook zelf aan slag samen met vrienden of familie. Wij verzorgen 'all inclusief' workshops waarvoor je geen enkele ervaring hoeft te hebben en waaraan elke deelnemer een zelfgemaakt kunstwerk overhoudt.”

  Een feestelijke opening staat gepland...

  Lees meer >> | 2 Reacties | Reageer | 974 keer bekeken

 • Feestelijke opening Eye-Candy 15 zondag 30 april

  8 april 2017

  Graag nodigen wij u uit om zondag 30 april aanwezig te zijn op de feestelijke opening van expositie EYE-CANDY 15 bij Galerie Anita Ammerlaan¸ Markt 39 in Roosendaal.

  Tijdens EYE-CANDY 15 presenteren wij het professionele werk van 8 bijzondere  kunstenaars op 1150m2 op onze locatie in het centrum van het Brabantse Roosendaal. De expositie biedt weer een mooie diversiteit dat uiteenloopt van schilderijen in verschillende technieken en stijlen, houten sculpturen en wandobjecten van ‘muzikanten’ en keramiek.

  De opening vindt plaats op zondag 30 april van 13:30 tot 17:00.

   

  Mr. & Mrs. Honey(Petra en Sebas Honing) zullen zorgen voor een passende muzikale omlijsting tijdens de feestelijke opening. Het in Roosendaal wonend muzikaal echtpaar runt de muziekschool ‘A Different Tune’, waar Petra zangles geeft en Sebas gitaarles. Ook spelen ze samen in metalband ‘Equisa’. Hun liefde voor het steviger werk klinkt door in de akoestische muziek die ze als Mr. & Mrs. Honey spelen, welke het best te omschrijven is als dromerig, sfeervol, folky, poppy, met een vleugje jazz.

  Roosendaalse vinoloog en wijnhandelaar Corné Janssen zal tijdens de opening een wijnproeverij verzorgen. Hij is sinds 1998 actief op de wijnmarkt. Hij levert wijnen uit de meeste wijnlanden van de wereld en importeert zelf wijn uit Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Deze wijnen komen van kleine wijnboeren met een lage productie en een perfecte kwaliteit, wijnen die men niet in de supermarkt tegenkomt! Corné heeft een Pop Up winkel in Roosendaal, Dr. Brabersstraat 13 in het centrum van Roosendaal.
  www.wijnimportjanssen.nl  

   

  Wij presenteren het bijzondere werk van de volgende professionele kunstenaars:

  Ad Noorlander - schilderijen – www.noorlanderart.nl  
  Yvonne Jochemsschilderijen – www.yvonnejochems.com  
  John Striegelhouten beelden & wandobjecten(muzikanten)
  www.striegel-art.com  
  Hans Berkhout schilderijenwww.hansberkhout.nl  
  Annelies Deutekom keramiek www.anneliesdeutekom.nl   
  Marie-Josée Boerenkampschilderijenwww.mjboerenkamp.nl
  Janneke Rottier – schilderijen – www.jannekerottier.nl
  Anita Ammerlaan schilderijenwww.anitaammerlaan.com

   

  Expositie EYE-CANDY 15 is tot en met 23 juli te bezoeken, wij zijn open van vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00.
  De exacte agenda vindt u op: http://bit.ly/2ce7HPY  

  Wij hopen u te mogen begroeten op zondag 30 april in onze galerie,

  Anita Ammerlaan & Patrick Roelofs

  Galerie Anita Ammerlaan
  Markt 39
  Roosendaal
  www.anitaammerlaan.com 

  Hans Berkhout

  Ad Noorlander

  Annelies Deutekom

  Janneke Rottier

  Yvonne Jochems

  John Striegel

  Marie-Josée Boerenkamp

  Anita Ammerlaan

  Lees meer >> | 0 Reacties | Reageer | 1320 keer bekeken

 • Meer blogs >>